Hodnocení obchodu

5,0 40 hodnocení
5
40x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martina | 02.02.2022
Super famózní! Jiná slova mne nenapadají - jste profesionální borci! Rychlé dodání, komunikace a balení na jedničku. Moje objednávka byla rozdělena na dvě části, protože bych na respirátory musela čekat přes víkend (!), tak část přišla po objednání ze čtvrtka už v pátek a zbytek byl odeslán v pátek a doručen hned v pondělí. Tak to se přiznám, že jsem to nečekala - a byla jsem velmi příjemně překvapena. Dopis, který byl součástí, kde bylo vše vysvětleno, proč jste se tak rozhodli to takhle provést, mne potěšil! Jen tak dál! Ať se vám daří - nenakupuji tu naposledy! :-)
J Avatar autora Jiří (Administrátor) 02.02.2022
Martino, děkujeme Vám za krásné hodnocení. Je to skutečně tak, nezahálíme s odesláním objednávky, aby se dostala do rukou zákazníka tak rychle, jak to jen jde :) Jsme moc rádi, že jste tento náš postup ocenila a těšíme se na Vaše příští nákupy ;)
A Avatar autora Andrea | 13.01.2022
Takto to ma vypadat. Prehladne, rychle, spolahlive, okamzite riesenie problemov a moc prijemna komunikaci. Super.
BB Avatar autora Blanka Brožová | 07.01.2022
Jsem velmi spokojená, respirátory jsou příjemné, lehoučké a co ještě oceňuji, že jsou barevné, to mi udělalo radost v této hrozné době. Velmi rychlé dodání a milá komunikace.
A Avatar autora Aleš K. | 01.12.2021
Výborný obchod a komunikace, expedice v den objednávky a dodáno druhý den (Zásilkovna). Doporučuji!
J Avatar autora Jana | 03.11.2021
Spokojenost
V Avatar autora Veronika B | 01.10.2021
Expedice ještě ten týž den a doručení do druhého dne, všechno super rychlé. Velmi pohodlný a příjemný materiál, co jsem vyzkoušela asi zatím ty nejlepší. Doporučuji.
Avatar autora M. | 26.05.2021
Velmi rychlé odeslání
J Avatar autora Jan | 20.05.2021
Sou sice dražší ale stojí za to,koupím další.
M Avatar autora Monika | 19.05.2021
Skvělý obchod, rychlost dodání.
NK Avatar autora Natalie Keberlová | 18.05.2021
Rychlost, vstřícnost, dovoz domů i přesto, že jsem neměla zaplacenu dopravu...prostě proto, že pán jel kolem a na pobočku to mám celkem daleko. Takže nadstandardní přístup k zákazníkovi.
J Avatar autora Jiří (Administrátor) 18.05.2021
Děkujeme za pochvalu, paní Natalie! Ačkoliv dovoz domů není úplně běžný, bylo to praktické a ekologické :) Navíc oboustranná spokojenost je nejvíc, co si můžeme přát. Buďte zdráva a pokud budete naše produkty zase potřebovat, budeme moc rádi, když padne volba znovu na nás ;)
H Avatar autora Hana | 30.04.2021
Naprosto dokonalý obchod, superrychlé dodání a kvalitní zboží. Respirátory skvěle sedí, i má 10ti letá dcera si je velmi pochvaluje.
OH Avatar autora Olga Havlíková | 29.04.2021
Naprostá spokojenost - rychlost dodání, výborná komunikace, mohu jen doporučit
LS Avatar autora Lucie Strohschneiderová | 29.04.2021
Velká spokojenost ve všech směrech.Děkuji.
M Avatar autora Michala | 21.04.2021
Skvělá firma, super rychlé dodání. Respirátory pohodlné a krásné.
P Avatar autora Petra | 20.04.2021
Rychlé dodání.
H Avatar autora Hana | 20.04.2021
Rychlé dodání zboží. Respirátory dobře sedí. Škoda, že se ta desinfekce nedá koupit i jako náhradní náplň bez rozprašovače.
L Avatar autora Lucie | 15.04.2021
Bleskové dodání, kvalitní zboží.
V Avatar autora Vlaďka | 14.04.2021
Obchod doporučuji, rychlé dodání, kvalitní výrobky. Barevné respirátory posílám i dceři do Německa. Němci se ptají, kde je koupila, dcera hrdě hlásí ,že je to český vynález a výrobek !!
J Avatar autora Jiří (Administrátor) 14.04.2021
Děkujeme za hodnocení, Vlaďko, to je příjemná a potěšující zpráva! :) I my jsme hrdí, že můžeme být partnerem Baleriny, která je v mnoha směrech inovativní a inspirativní. Jsem rád, že mi potvrzujete "co je české, to je nejen hezké, ale i kvalitní" :)
J Avatar autora Jana | 12.04.2021
naprostá spokojenost, vše ok, dodání rychlé. Dodání bez problémů, respirátory sedí perfektně.
Avatar autora Michaela Čížková | 12.04.2021
Rychlé dodání, respirátory dobře sedí.
Nahoru
40 položek celkem
Zpět do obchodu