Hodnocení obchodu

5,0 30 hodnocení
5
30x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Hana | 30.04.2021
Naprosto dokonalý obchod, superrychlé dodání a kvalitní zboží. Respirátory skvěle sedí, i má 10ti letá dcera si je velmi pochvaluje.
OH Avatar autora Olga Havlíková | 29.04.2021
Naprostá spokojenost - rychlost dodání, výborná komunikace, mohu jen doporučit
LS Avatar autora Lucie Strohschneiderová | 29.04.2021
Velká spokojenost ve všech směrech.Děkuji.
M Avatar autora Michala | 21.04.2021
Skvělá firma, super rychlé dodání. Respirátory pohodlné a krásné.
P Avatar autora Petra | 20.04.2021
Rychlé dodání.
H Avatar autora Hana | 20.04.2021
Rychlé dodání zboží. Respirátory dobře sedí. Škoda, že se ta desinfekce nedá koupit i jako náhradní náplň bez rozprašovače.
L Avatar autora Lucie | 15.04.2021
Bleskové dodání, kvalitní zboží.
V Avatar autora Vlaďka | 14.04.2021
Obchod doporučuji, rychlé dodání, kvalitní výrobky. Barevné respirátory posílám i dceři do Německa. Němci se ptají, kde je koupila, dcera hrdě hlásí ,že je to český vynález a výrobek !!
J Avatar autora Jiří (Administrátor) 14.04.2021
Děkujeme za hodnocení, Vlaďko, to je příjemná a potěšující zpráva! :) I my jsme hrdí, že můžeme být partnerem Baleriny, která je v mnoha směrech inovativní a inspirativní. Jsem rád, že mi potvrzujete "co je české, to je nejen hezké, ale i kvalitní" :)
J Avatar autora Jana | 12.04.2021
naprostá spokojenost, vše ok, dodání rychlé. Dodání bez problémů, respirátory sedí perfektně.
Avatar autora Michaela Čížková | 12.04.2021
Rychlé dodání, respirátory dobře sedí.
I Avatar autora | 10.04.2021
Velmi jsem spokojená! Zboží v pořádku! A dobrá cena! A všem respirátory skvěle sedí!
HP Avatar autora Hana Pšeničková | 09.04.2021
Velmi jsem spokojená! Komunikace výborná! Zboží skvělé! A super cena! Skvělé, velmi rychlé dodání! Nic nezapáchá a ke všemu respirátory skvěle sedí!
H Avatar autora Helena | 08.04.2021
Všestranná maximální spokojenost, děkuji, přeji hodně dalších pracovních úspěchů.
JB Avatar autora Jana Budařová | 07.04.2021
Velmi rychlé vyřízení objednávky, ceny nanorespirátorů velmi příznivé - a hlavně dostupné skladem k expedici
V Avatar autora Věra | 07.04.2021
Zboží bylo dodáno celkem rychle, nicméně roušky docela něčím neidentifikovatelným zapáchaly a musela jsem je všechny nechat několik dní rozevřené a vyvětrat
J Avatar autora Jiří (Administrátor) 07.04.2021
Dobrý den Věro, děkujeme za hodnocení. Vzhledem k potisku respirátorů Balerina můžete po rozbalení vnímat zápach, který však není pravidlem u všech respirátorů. Z vlastní zkušenosti jsem to vnímal u jednoho respirátoru a to jsem vyzkoušel všechny barevné varianty :) Každý respirátor je zabalen samostatně už od výrobce, nemáme tedy možnost zjistit jakékoli "vady na kráse". Váš postup vyvětráním na vzduchu byl správný, případně lze respirátor ošetřit dezinfekcí ještě před samotným použitím a nechat do druhého dne zaschnout - mám také vyzkoušeno.
AS Avatar autora Adéla Strejčková | 07.04.2021
Maximální spokojenost na všechny strany.
JS Avatar autora Jana Sýkorová | 22.03.2021
Dobře sedí, příjemná cena.
J Avatar autora Jaroslava | 22.03.2021
Na současnou dobu neuvěřitelně rychlé vyřízení objednávky. Deklarovaný slib s dodávkou firma dodržela. Maximální spokojenost
L Avatar autora Lenka | 15.03.2021
Rychla, vstricna, napomocna komunikace. Nasledne bezproblemove vyrizeni objednavky. Absolutni spokojenost.
P Avatar autora Pavlína | 13.03.2021
Naprostá spokojenost. Rychlé dodání, vstřícnost a super zboží.
Nahoru
30 položek celkem