Hodnocení obchodu

5,0 40 hodnocení
5
40x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martina | 02.02.2022
Super famózní! Jiná slova mne nenapadají - jste profesionální borci! Rychlé dodání, komunikace a balení na jedničku. Moje objednávka byla rozdělena na dvě části, protože bych na respirátory musela čekat přes víkend (!), tak část přišla po objednání ze čtvrtka už v pátek a zbytek byl odeslán v pátek a doručen hned v pondělí. Tak to se přiznám, že jsem to nečekala - a byla jsem velmi příjemně překvapena. Dopis, který byl součástí, kde bylo vše vysvětleno, proč jste se tak rozhodli to takhle provést, mne potěšil! Jen tak dál! Ať se vám daří - nenakupuji tu naposledy! :-)
J Avatar autora Jiří (Administrátor) 02.02.2022
Martino, děkujeme Vám za krásné hodnocení. Je to skutečně tak, nezahálíme s odesláním objednávky, aby se dostala do rukou zákazníka tak rychle, jak to jen jde :) Jsme moc rádi, že jste tento náš postup ocenila a těšíme se na Vaše příští nákupy ;)
A Avatar autora Andrea | 13.01.2022
Takto to ma vypadat. Prehladne, rychle, spolahlive, okamzite riesenie problemov a moc prijemna komunikaci. Super.
BB Avatar autora Blanka Brožová | 07.01.2022
Jsem velmi spokojená, respirátory jsou příjemné, lehoučké a co ještě oceňuji, že jsou barevné, to mi udělalo radost v této hrozné době. Velmi rychlé dodání a milá komunikace.
A Avatar autora Aleš K. | 01.12.2021
Výborný obchod a komunikace, expedice v den objednávky a dodáno druhý den (Zásilkovna). Doporučuji!
J Avatar autora Jana | 03.11.2021
Spokojenost
V Avatar autora Veronika B | 01.10.2021
Expedice ještě ten týž den a doručení do druhého dne, všechno super rychlé. Velmi pohodlný a příjemný materiál, co jsem vyzkoušela asi zatím ty nejlepší. Doporučuji.
Avatar autora M. | 26.05.2021
Velmi rychlé odeslání
J Avatar autora Jan | 20.05.2021
Sou sice dražší ale stojí za to,koupím další.
M Avatar autora Monika | 19.05.2021
Skvělý obchod, rychlost dodání.
NK Avatar autora Natalie Keberlová | 18.05.2021
Rychlost, vstřícnost, dovoz domů i přesto, že jsem neměla zaplacenu dopravu...prostě proto, že pán jel kolem a na pobočku to mám celkem daleko. Takže nadstandardní přístup k zákazníkovi.
J Avatar autora Jiří (Administrátor) 18.05.2021
Děkujeme za pochvalu, paní Natalie! Ačkoliv dovoz domů není úplně běžný, bylo to praktické a ekologické :) Navíc oboustranná spokojenost je nejvíc, co si můžeme přát. Buďte zdráva a pokud budete naše produkty zase potřebovat, budeme moc rádi, když padne volba znovu na nás ;)
H Avatar autora Hana | 30.04.2021
Naprosto dokonalý obchod, superrychlé dodání a kvalitní zboží. Respirátory skvěle sedí, i má 10ti letá dcera si je velmi pochvaluje.
OH Avatar autora Olga Havlíková | 29.04.2021
Naprostá spokojenost - rychlost dodání, výborná komunikace, mohu jen doporučit
LS Avatar autora Lucie Strohschneiderová | 29.04.2021
Velká spokojenost ve všech směrech.Děkuji.
M Avatar autora Michala | 21.04.2021
Skvělá firma, super rychlé dodání. Respirátory pohodlné a krásné.
P Avatar autora Petra | 20.04.2021
Rychlé dodání.
H Avatar autora Hana | 20.04.2021
Rychlé dodání zboží. Respirátory dobře sedí. Škoda, že se ta desinfekce nedá koupit i jako náhradní náplň bez rozprašovače.
L Avatar autora Lucie | 15.04.2021
Bleskové dodání, kvalitní zboží.
V Avatar autora Vlaďka | 14.04.2021
Obchod doporučuji, rychlé dodání, kvalitní výrobky. Barevné respirátory posílám i dceři do Německa. Němci se ptají, kde je koupila, dcera hrdě hlásí ,že je to český vynález a výrobek !!
J Avatar autora Jiří (Administrátor) 14.04.2021
Děkujeme za hodnocení, Vlaďko, to je příjemná a potěšující zpráva! :) I my jsme hrdí, že můžeme být partnerem Baleriny, která je v mnoha směrech inovativní a inspirativní. Jsem rád, že mi potvrzujete "co je české, to je nejen hezké, ale i kvalitní" :)
J Avatar autora Jana | 12.04.2021
naprostá spokojenost, vše ok, dodání rychlé. Dodání bez problémů, respirátory sedí perfektně.
Avatar autora Michaela Čížková | 12.04.2021
Rychlé dodání, respirátory dobře sedí.
Nahoru
40 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení